Як приготувати запіканку з курячої печінки для всієї родини: швидкий рецепт
Як приготувати запіканку з курячої печінки для всієї родини: швидкий рецепт

Як приготувати запіканку з курячої печінки для всієї родини: швидкий рецепт

Учасниця суперфіналу кулінарного шоу "МастерШеф" Ольга Рябенко запропонувала приготувати курячу печінку, яка зможе здивувати будь-кого.

Печінка – це корисний та поживний продукт, а в цьому рецепті вона стане основою смачної та ніжної страви, яка сподобається навіть тим, хто зазвичай її уникає.

Інгредієнти:

  • Куряча печінка - 1 кг
  • Яйця - 3-5 шт. (варені круто)
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля — 1 шт.
  • Твердий сир - 150 г
  • Зелена цибуля
  • Яйця – 3 шт.
  • Молоко - 100 мл
  • Сіль, перець, сушений часник - за смаком

Приготування:

Печінку наріжте невеликими шматочками, моркву натріть на великій тертці, а цибулю дрібно наріжте.

На розігрітій сковороді обсмажте цибулю та моркву протягом 2 хвилин, потім додайте печінку та готуйте ще 2–3 хвилини.

Зварені круто яйця наріжте кубиками, сир натріть на тертці, зелену цибулю дрібно порубайте. Збийте яйця з молоком, додайте сіль, перець та сушений часник.

З'єднайте печінку, овочі, яйця, сир та зелень, ретельно перемішайте. Перекладіть у форму для запікання.

Залийте підготовлену масу яєчною сумішшю, розрівняйте і посипте сиром, що залишився. Випікайте в духовці, розігрітій до 180 °C, близько 35 хвилин.

Готова запіканка стане чудовим варіантом для ситної та корисної вечері.

Останні новини України:

Рецепт легкого пирога на йогурті від переможниці "Майстер Шеф": дуже просто та смачно.

Замість котлет: рецепт картопляних дерунів із куркою.

Смачно, як у ресторані: рецепт популярного італійського салату із помідорів.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader