![Як приготувати круасани з начинкою, яка тане у роті: замінить будь-яку закуску](https://thumbor.my.ua/DqpEKeoN_bZ1dvZIs9vVKH9naxc=/800x400/smart/filters:format(webp)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F3%2F859b706912ee01903a3808d4ed4f417e.jpg)
Як приготувати круасани з начинкою, яка тане у роті: замінить будь-яку закуску
У соціальній мережі фудблогер Наталія Жук розповіла, як зробити смачний і ситний перекус, удосконаливши рецепт круасанів.
Готові круасани-піци стануть чудовою закускою або швидким перекушуванням. Сирна начинка та аромат шинки створюють насичений смак, а кунжут додає пікантності.
Інгредієнти:
- 500 г листкового дріжджового тіста
- 100 г крем-сиру з травами
- 100 г твердого сиру
- 100 г шинки
- трохи молока і кунжут для посипання
Розігрійте духовку до 180 °C.
Для приготування круасанів-піци розкачайте 500 г листкового дріжджового тіста. На одну половину пласта нанесіть рівномірним шаром крем-сир із травами. Потім натріть на великій тертці 100 г твердого сиру і розподіліть поверх крем-сиру.
Шинку наріжте тонкими скибочками і викладіть поверх сиру. Другу половину тіста складіть поверх начинки, притискаючи краї, щоб шари добре склеїлися.
Пласт, що вийшов, наріжте на трикутники. Акуратно згорніть кожен трикутник у формі круасану, починаючи з широкого боку.
Перекладіть заготовки на лист, застелений пергаментним папером. Змастіть їх молоком за допомогою пензлика і посипте кунжутом.
Випікайте круасани в розігрітій духовці 35-40 хвилин.
Останні новини України:
Весь секрет у соусі: кулінар показав, як смачно приготувати картоплю.
Улюблений осінній десерт: рецепт яблучного пирога з корицею.
Три топові маринади для курки: "Майстер Шеф" Хіменес-Браво поділився рецептами.
![loader](/files/images/preloader.gif)
![loader](/files/images/preloader.gif)