Куряче м'ясо недороге та дуже корисне. Багато хто віддає перевагу смаженій птиці. Існують певні компоненти, які допомагають значно покращити смак такої страви. Як смажити курку - читайте в матеріалі ТСН.ua.
Наприклад, кулінари рекомендують додавати під час смаження курячого м'яса чай. Завдяки цьому напою страва набуде зовсім нового відтінку смаку - більш цікавого та вишуканого. Також чай допоможе створити апетитну скоринку під час смаження.
Краще вибирати традиційний чорний чай - він чудово поєднується з куркою. А для розкриття яскравого смаку можна також додати шматочок лимону.
Як смажити курку з чаєм: основні моменти
Для смаження на сковороді найкраще підходить м'якоть стегна курки. Саме ця частина, позбавлена жиру і шкірки, вийде дійсно смачною та корисною.
Спочатку на скороді тушкується дрібно порізана цибуля до м'якості. Тільки після цього додається м'ясо курки і готується до стійкої скоринки.
Потім курку краще перемістити у зручну каструлю, додати спеції та тушковану цибулю. Не забудьте про шматочок лимону. Наприкінці всі ці інгредієнти залийте чашкою чорного чаю.
Поставте каструлю на повільний вогонь, накрийте кришкою і готуйте ще півгодини.