Шоколадне печиво - не тільки популярне, але й смачне частування, яке потішить вас і рідних.
Для приготування знадобляться продукти, які є під рукою кожної господині. Обов'язково приготуйте цей смак і це стане вашим улюбленим частуванням до чаю.
Інгредієнти:
- Борошно - 1 склянка
- Какао – 1/2 склянки
- Цукор – 1/7 склянки
- Вершкове масло – 60 грамів
- Яйця – 2 штуки
- Розпушувач - 1 чайна ложка
- Цукрова пудра – 1/4 склянки
- Ванілін – 1 пакетик
- Сіль - 1/4 чайної ложки
Спосіб приготування
Для тіста змішайте борошно, какао, розпушувач, ванілін та сіль. М'яке вершкове масло збийте із цукром та яйцями. Після цього обережно введіть у суху суміш збиті яйця, ретельно вимішайте та замісіть тісто. Готове тісто залиште в холодильнику на 2-4 години або краще на ніч.
Після кількох годин або діб в холодному місці витягніть тісто і приготуйте цукрову пудру. Щоб сформувати печиво, достатньо зліпити кульки та обваляти їх у пудрі. На форму для запікання викладіть печиво з відривом 5-7 сантиметрів друг від друга. Форму з печивом поставте в розігріту духовку на 180 градусів. Випікати потрібно лише 15 хвилин. Коли печиво приготується, дайте йому охолонути та насолоджуйтесь максимально шоколадним смаком.
Раніше ми повідомляли про козинаки, як у дитинстві , можна приготувати і самостійно: рецепт, з яким все вийде.