Цю неймовірну намазку на хліб чомусь усі забули: рецепт паштету з квасолі та сирків
Цю неймовірну намазку на хліб чомусь усі забули: рецепт паштету з квасолі та сирків

Цю неймовірну намазку на хліб чомусь усі забули: рецепт паштету з квасолі та сирків

Для цього смачного та незвичайного паштету потрібні досить доступні продукти.

Незважаючи на те, що він без печінки, він буде не лише апетитним, а й ситним. До того ж, він готується швидко, тому багато часу не займе.

Паштет з сирків, квасолі та яєць. Фото: скрін відео

Інгредієнти:

  • Сир плавлений – 80 г;
  • Квасоля консервована (без рідини) – 200 г;
  • Яйце варене – 1 штука;
  • Часник – 2 зубчики;
  • Сіль – щіпка;
  • Перець чорний мелений – до смаку;
  • Чебрець мелений - за смаком.

З консервованої квасолі слід злити зайву рідину. Кількість спецій регулюйте на свій смак. Якщо комусь не подобається чебрець - додайте що-небудь, що ви любите.

Плавлений сир потрібно нарізати невеликими шматочками. Квасолю перекласти в невелику миску та покласти туди пару зубчиків часнику. До квасолі та часнику відправити шматочки сиру. Яйце почистити, нарізати невеликими шматками і відправити у квасолю та сир.

Паштет з сирків, квасолі та яєць. Фото: скрін відео
Паштет з квасолі, яєць, сирків. Фото: скрін

Всю цю суміш слід подрібнити до пюре за допомогою блендера. Важливо, щоб не залишалося грудочок, а маса була однорідною. Коли приготувалася суміш, додайте туди спеції та сіль.

Такий паштет можна їсти як самостійне блюдо або подавати з брускетами, грінками, а також солоними оладками. Він дуже ніжний, ситний, і смачний.

Раніше ми повідомляли, що до Нового року смакота буде у вас на столі: ароматна та смачна настоянка з гарбуза, легендарний рецепт.

Джерело матеріала
loader
loader