До такої страви можна подавати овочевий салат, який ідеально доповнить смак м'яса та картоплі.
Якщо немає часу довго стояти біля плити, а хочеться порадувати близьких чимось апетитним, приготуйте для них картоплю з беконом. Мінімальна кількість інгредієнтів і максимум смаку — саме те для ситої вечері. Як її приготувати, розповіли в блозі "Кулінарна книга".
Картопля з беконом
Інгредієнти:
- картопля — 12 шт;
- бекон;
- часник — 3 зубчики;
- рослинна олія;
- сіль.
Спосіб приготування:
Картоплю помити, почистити і зробити надрізи. У надрізи вставити нарізаний бекон.
Рослинну олію змішати з часником і спеціями.
Картоплю з беконом викласти на деко, застелене пергаментом, і полити олією. Накрити картоплю фольгою і запікати 45 хвилин за температури 180 градусів.
До такої страви як доповнення можна подати овочевий салат.
Читайте також:
Готується швидко і коштує недорого: рецепт пирога з картоплею
Весь секрет у спеціях і соусі: рецепт тушкованої яловичини з картоплею
Ідеальна вечеря: рецепт курки по-селянськи з картоплею