Суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Володимир Ярославський поділився своїми секретами приготування ідеальних сирників для сніданку.
Щоб приготувати смачні та ніжні сирники, суддя "Мастер Шеф" Володимир Ярославський використовує такі інгредієнти:
- кисломолочний сир - 300 г
- яєчний жовток - 1 шт.
- цукор - 25 г (1 ст.л.)
- борошно - 25 г (1 ст.л. з гіркою) + для підпилу
- ванільний цукор - за бажанням
Кисломолочний сир "Мастер Шеф" Володимир Ярославський обовʼязково відтискає від зайвої рідини – це зручно робити через марлю.
До віджатого сиру додаємо яєчний жокток, цукор і розтираємо виделкою. Слідом додаємо просіяне борошно і перемішуємо до однорідності.
Сирне тісто "Мастер Шеф" Володимир Ярославський викладає на стіл, припилений борошном, формує ковбаску, нарізає її на шматочки та тупою частиною ножа формує ідеальні сирники.
На розігрітій пательні з невеликою кількітю олії обсмажуємо сирники до золотистої скоринки з обох боків, а далі "Мастер Шеф" Володимир Ярославський пропонує два варіанти:
- або допекти сирники до готовності в духовці,
- або обсмажити їх іще по одному разу з кожного боку, але під кришкою.
Суддя "Мастер Шеф" додав, що якщо не плануєте допікати сирники в духовці, то не робіть їх дуже товстими, інакше на пательні вони можуть погано просмажитися.
Останні новини України:
Як приготувати ідеальні млинці: простий робочий рецепт від судді "Мастер Шеф" Ярославського.