Відомий шеф-кухар і ресторатор, незмінний суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати ідеальний домашній чизкейк.
Цього разу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво вирішив додати до чизкейка персики, але можна замінити їх на інші фрукти чи ягоди, або взагалі обійтися без нього.
Для основи чизкейка "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво бере такі інгредієнти:
- 240 г борошна
- 90 г вершкового масла
- 100 г цукрової пудри
- 1 яйце
- 2 дрібки солі
Для сирної маси:
- 400 г вершкового сиру
- 100 г цукру
- 40 г сметани
- ванільний цукор
- 1 яйце
Крім того, "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво доповнив чизкейк крамблом (хрусткою крихтою зверху), для приготування якої потрібно змішати:
- 50 г борошна
- 40 г цукру (краще тростинного)
- 35 г масла
Інгредієнти для пісочної основи змішуємо до однорідності та викладаємо в форму ("Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво виористовує діаметром 16 см), формуючи дно та бортики чизкейка. Випікаємо основу в розігрітій до 180 градусів духовці до золотистості приблизно 10-15 хвилин.
Інгредієнти для сирної маси змішуємо до однорідності. Персики "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво нарізає скибочками. На запечену основу виливаємо половину сирної маси, викладаємо шар персика, заливаємо рештою сирної маси та посипаємо крамблом.
Випікаємо в розігрітій до 160 градусів, як пояснив суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво, до стану поки чизкейк не буде трястися. Вимикаємо духовку та лишаємо чизкейк всередині постістю остигати.
Останні новини України:
Як смачно засолити червону рибу: переможниця "Мастер Шеф" дала святковий рецепт.
Смачніше за крабовий салат: рецепт сирного рулету з крабовими паличками.
Секрет ідеальної моркви по-корейськи: кулінар поділилася простим рецептом.