Щоб у вас вийшла апетитна курочка з золотистою скоринкою, потрібно запам'ятати кілька важливих секретів.
Найкращий продукт для створення золотистої скоринки, на думку кулінарів, це мед. Якщо ви додасте його, то можете бути впевненими, що курка матиме пікантний смак і після запікання буде хрумкою та апетитною.
Спочатку поставте курку на запікання в духовку, а коли час приготування вже буде наближатися до завершення, витягніть її і щедро змастіть шкірку шаром меду. Тоді поверніть у духовку ще на 15 хвилин. Якщо у вас надто густий мед, то його попередньо слід розвести з водою, щоб можна було з легкістю нанести.
Якщо ви через будь-які причини не хочете або не можете використовувати мед, можете замінити його на сіль. Вона також допоможе отримати ідеальну скоринку. Спочатку посипте рівномірним шаром сіль на деко, потім зверху викладіть курку і можете сподіватися на хрумкий результат.
Несподівана порада полягає в тому, щоб додати до маринаду, який ви використовуєте для курки, 0,5 ч. ложки розпушувача. Хоча це й нетрадиційний метод, проте він допомагає значно покращити її смак і отримати ідеальну скоринку.