Суддя кулінарного проєкту "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво показав, як смачно та оригінально можна приготувати макарони зі звичайною цибулею.
Щоб приготувати смачну цибулеву пасту, "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво бере такі інгредієнти:
- 100 г пасти (в сухому вигляді)
- 400 г цибулі
- 1 ч.л. сушеного орегано
- 1 ч.л. паприки
- 70 г вʼялених томатів
- 20 г горішків ("Мастер Шеф" Хіменес-Браво використав кедрові)
- 1 головка часнику
- 50 г сметани
- 20 г олії
- 20 г петрушки
- 20 г шпинату
- 20 г сиру (пармезан)
- вода, в якій варитимемо пасту, або бульйон - за необхідності (для соковитості)
Пасту "Мастер Шеф" Хіменес-Браво відварює, як указано на упаковці.
Цибулю чистимо, нарізаємо кільцями та викладаємо в форму для запікання. Приправляємо цибулю паприкою, сушеним орегано та перемішуємо. Додаємо вʼялеті томати, трішки олії та ще раз перемішуємо.
З головки часника зрізаємо верхівку та ставимо її посеред цибулі, трішки поливаємо олією. Форму накриваємо фольгою та відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на пів години.
Запечений часник "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво вичавлює до цибулі, додає сметану, дрібно нарізані петрушку та шпинат, горішки, натертий сир і добре все перемішує.
В кінці додаємо до цибулі відварену пасту, для соковитості вливаємо трішки води, в якій варилася паста, або бульйону, ще раз усе перемішуємо – і можна насолоджуватися.
Останні новини України:
Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.
Оригінальніше за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.
Омлет з цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.