Щоб не зіпсувати дух Різдва: як правильно охолоджувати вареники
Щоб не зіпсувати дух Різдва: як правильно охолоджувати вареники

Щоб не зіпсувати дух Різдва: як правильно охолоджувати вареники

Зварити вареники – це лише половина справи. Потім їх потрібно правильно охолодити, щоб вони не перетворилися на в'язку масу. Як це зробити розповідає 24 Канал.

Як охолоджувати вареники

Саме на цьому етапі недосвідчені господині припускаються помилок, внаслідок чого їхні старання зводяться нанівець. На щастя, тут немає нічого складного, потрібно мати лише трішечки терпіння.

Щоб не зіпсувати дух Різдва: як правильно охолоджувати вареники - Фото 1

Улюблена страва українців / Фото Автентична Україна

Виймати вареники потрібно шумівкою та викладати на тарілку по одному. Після перекладання обов'язково потрібно змастити їх маслом або сметаною, щоб вони не злипалися.

До речі, навіть якщо ви заготували вареники заздалегідь та розігріваєте їх в окропі перед подачею, алгоритм дій повинен бути тим самим.

Здійме фурор серед гостей: святковий салат з курочкою та ананасами.

Джерело матеріала
loader
loader