Рецепт швидких сирних булочок із яблучною начинкою: без масла та яєць
Рецепт швидких сирних булочок із яблучною начинкою: без масла та яєць

Рецепт швидких сирних булочок із яблучною начинкою: без масла та яєць

Авторка кулінарної книги "Твої найкращі рецепти" Тетяна Юшина показала, як приготувати смачнющі сирні булочки з яблучно-горіховою начинкою.

"Ці булочки просто космос! Бюджетні, в складі ні масла, ні яєць! Робити швидко і цікаво, виходять красиві і дуже смачні! Обовʼязково печіть!", – радить кулінар.

Для сирного тіста на булочки нам знадобляться такі інгредієнти:

  • сир кисломолочний - 250 г
  • олія - 75 г
  • молоко - 175 г
  • сіль - дрібка
  • цукор - 50-75 г
  • борошно - 450-500 г
  • розпушувач - 3 ч.л.

Інгредієнти для начинки:

  • яблука - 2 шт.
  • горіхи (подрібнені) - 150 г
  • родзинки - 60 г
  • цукор - 50-75 г
  • сметана - 50 г
  • кориця - 0,5 ч.л.

Крім того, для посипки булочок нам знадобиться 30 г горіхів і 50 г цукру.

Змішуємо до однорідності кисломолочний сир із молоком, олією, сіллю та цукром. Якщо сир зернистий, можна перебити суміш блендером. У кінці додаємо борошно з розпушувачем і швидко замішуємо тісто, щоб воно зібралося в кулю.

Для начинки просто змішуємо натерті на крупній тертці яблука, цукор, корицю, сметану, подрібнені горіхи та промиті родзинки.

Сирне тісто ділимо на дві частини, кожну розкачуємо в коло товщиною приблизно пів сантиметра та по всій поверхні рівномірно викладаємо яблучно-горіхову начинку. Кожне коло розрізаємо на 8 частин і згортаємо булочки-рогалики.

Зверху змащуємо булочки яйцем або молоком, посипаємо подрібненими горішками з цукром і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.

Останні новини України:

Як смачно засолити червону рибу: переможниця "Мастер Шеф" дала святковий рецепт.

Смачніше за крабовий салат: рецепт сирного рулету з крабовими паличками.

Секрет ідеальної моркви по-корейськи: кулінар поділилася простим рецептом.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader