Рецепт, якому 150 років: як замаринувати оселедець, кращий за магазинний
Рецепт, якому 150 років: як замаринувати оселедець, кращий за магазинний

Рецепт, якому 150 років: як замаринувати оселедець, кращий за магазинний

Цей рецепт стане справжнім святковим подарунком для господинь. Він легкий, перевірений десятиліттями і завжди дарує відмінний результат. 24 Канал пропонує у цьому переконатися та спробувати перепис порталу Pysznosci.

Рецепт маринованого оселедця

  • Час: 20 хвилин + замочування
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– 300 грамів філе оселедця шматочками;
– 1 цибулина;
– 10 грамів чорного перцю горошком;
– 10 грамів запашного перцю горошком;
– 500 мілілітрів спиртового оцту.

Приготування:

  1. Замочіть оселедець у холодній воді на 36 – 48 годин, щоб видалити зайву сіль. Після цього обережно промокніть його паперовим рушником, щоб прибрати залишки вологи.

  2. У велику банку викладайте шарами: спочатку кілька скибочок цибулі, потім шматочки оселедця. Додайте горошини чорного та запашного перцю.

  3. Залийте все кип’яченим і охолодженим оцтом, щоб інгредієнти були повністю покриті рідиною.

  4. Щільно закрийте банку кришкою та поставте її в прохолодне місце на настоювання.

  5. Вже наступного дня оселедець буде готовий до подачі. Смакуйте його з відвареною молодою картоплею, посипаною свіжим кропом.

Смачного!

Це дуже смачно: готуємо львівські пампухи з Лілією Цвіт.

Джерело матеріала
loader