Ектор Хіменес-Браво, незмінний суддя кулінарного проєкту "Мастер Шеф", поділився рецептом простого та смачного салату, який часто готує для себе вдома.
Головні складники цього салату – куряче філе в хрусткій паніровці, а також смачний соус на основі домашнього майонезу.
Для приготування салату з курячим філе в хрусткій паніровці "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво бере такі інгредієнти:
- головка салату Айсберг або Ромен
- 100 г помідорів чері
- 40 г тертого сиру (пармезану)
- 1 куряче філе середнього розміру
- панірування (3 ст.л. борошна, 1 яйце та 3 ст.л. панірувальних сухарів) та улюблені спеції для курки
- грінки
Для соусу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво змішує 3 ст.л. домашнього майонезу, 2 ст.л. оливкової олії, 1 ст.л. лимонного соку. За бажанням також можна додати до соусу трішки тертого пармезану.
Раніше "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом домашнього майонезу, який виходить досить дієтичним, дуже смачним і безпечним, бо готується з варених яєць. Для приготування такого майонезу в чаші блендера перебиваємо до однорідності 3 варених яйця, 80 г води, 50 г оливкової олії, 1 ст.л. винного оцту та сіль за смаком.
Куряче філе розрізаємо вздовж на пласти. Приправляємо улюбленими спеціями, обвалюємо в борошні, вмочуємо в розмішане яйце, обвалюємо в панірувальних сухарях і смажимо на розігрітій сковороді з невеликою кількістю олії до золотистості з обох боків.
Листя салату можна або нарізати, або просто порвати руками. Розрізаємо помідорки чері. Смажену курку розрізаємо на шматки.
У миску "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво викладає салатне листя, помідори, курку, додає соус, грінки та посипає салат тертим пармезаном.
Останні новини України:
Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.
Оригінальніше за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.
Омлет з цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.