Перший "ням" і одразу ейфорія: готуємо ніжний авокадо-майонез всього за 5 хвилин
Перший "ням" і одразу ейфорія: готуємо ніжний авокадо-майонез всього за 5 хвилин

Перший "ням" і одразу ейфорія: готуємо ніжний авокадо-майонез всього за 5 хвилин

Вам та гостям буде неодмінно смакуватиме до свіжого тоста. Забирайте рецепт ніжного майонезу з авокадо, який передає 24 Канал з посиланням на Arguments.

Майонез з авокадо

  • Час: 5 хвилин
  • Порції: 3

Інгредієнти:
– 1 авокадо;
– 1 яйце;
– лимонний сік – до смаку;
– часник – до смаку;
– гірчиця – до смаку;
– сіль, перець – до смаку.

Приготування:

  1. Авокадо почистьте та перекладіть в блендер. Туди ж відправте куряче яйце.

  2. Вичавіть трохи лимонного соку.

  3. Покладіть чайну ложку гірчиці, сіль та за бажанням чорний мелений перець. Перемішайте все і готово!

Цей соус не призначений для тривалого зберігання. Його можна приготувати свіжим перед сніданком, насолоджуватися ним як закускою або готувати, коли з'являється натхнення.

Сподобався рецепт? Тоді зверніть увагу на швидкий новорічний салат без майонезу.

Джерело матеріала
loader
loader