Спосіб приготування страви дуже простий і не потребує багато часу.
Оригінальне оформлення та вишуканий смак оцінять усі, хто спробує цю страву. Готується вона дуже швидко, а виглядає дуже ефектно.
Закуска "Ялинка"
Інгредієнти:
- консервований тунець
- вершковий сир
- цибуля
- маринований огірок
- кріп
- зерна граната
- тарталетки або крекери
Спосіб приготування:
З тунця злити рідину, рибу розім'яти виделкою. Цибулю порізати дрібними кубиками і додати до тунця. Маринований огірок так само порізати дрібними кубиками, додати до решти інгредієнтів, усе добре перемішати. Додати сирний сир і все ще раз перемішати.
З маси сформувати конуси, обваляти їх у кропі та помістити в тарталетки або на крекери. Кожну "ялинку" прикрасити зернами граната, які нагадують іграшки.
Раніше ми писали, як приготувати печиво "Горішки" зі згущеним молоком. Більше про рецепт читайте у новині.