Суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Володимир Ярославський показав, як приготувати соковитий курячий рулет із начинкою з мандаринів і сухофруктів.
Для приготування курячого рулету з мандаринами та сухофруктами суддя "Мастер Шеф" Володимир Ярославський бере:
- тушка курки ~ 2,2 кг
- гірчиця (ніжна або середньої гостроти) ~ 40 г
- сіль, мелений перець, сухий часник - за смаком
- чорнослив - 130 г
- курага - 130 г
- розмарин - 2 гілочки (можна брати сухий)
- мандарини - 4-5 шт. + цедра кількох мандаринів
Тушку курки розбираємо, як на відео, видаляючи кістки, щоб вийшов прямокутник. Кладемо мʼясо шкіркою донизку, накриваємо харчовою плівкою та трохи відбиваємо.
"Мастер Шеф" Володимир Ярославський приправляє курку сіллю, перцем і сухим часником, натирає гірчицею та посипає розмарином.
Чорнослив та курагу заливаємо окропом, потім зливаємо воду. Мандарини миємо та разом зі шкіркою нарізаємо на дольки.
На широкий край "Мастер Шеф" Володимир Ярославський викладає начинку: чорнослив, курагу, дольки мандаринів і трішки цедри, загортає в рулет і фіксує його за допомогою кулінарної нитки. Щоб рулет добре тримав форму, перевʼязуємо його через кожний сантиметр.
Курячий рулет "Мастер Шеф" Володимир Ярославський перекладає в рукав для запікання, не дуже щільно завʼязкує та запікає в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 45 хвилин. Після цього розрізаємо рукав зверху та для румʼяності запікаємо рулет іще до 10 хвилин.
Останні новини України:
Як приготувати ідеальні млинці: простий робочий рецепт від судді "Мастер Шеф" Ярославського.