Зріка одного з сезонів кулінарного шоу "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк поділилася рецептом оригінальної закуски на основі крабового салату без майонезу.
"Чи це рулетики з огірка, чи це фаршировані огірки крабовими паличками, чи це крабовий салат у огірках – називайте, як вам душа забажає. Єдине, що залишимо незмінним, це те, що це дуже смачно, швидко та просто в приготуванні", – відзначила "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк.
Для приготування крабового салату в огірках зірка "Мастер Шеф" використала такі інгредієнти:
- 150 г крабових паличок
- 2 огірка
- 2 ст.л. крем-сиру
- 2 ст.л. консервованої кукурудзи
- 8 перепелиних яєць
- кріп, сіль, мелений перець, гірчиця - за смаком
- кунжут - для декору
Крабові палички нарізаємо на невеликі шматочки, кріп – дрібно. Додаємо крем-сир, консервовану кукурудзу та приправляємо сіллю та спеціями за смаком.
За допомогою овочечистки "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк нарізає огірки вздовж на тоненькі смужки. На кожен слайс огірка викладаємо трохи начинки та загортаємр в рулетик.
Варені перепелині яйця розрізаємо навпіл. На кожен рулетик із крабовим салатом додаємо трішки гірчиці, а зверху ставимо половинку перепелиного яйця.
"Впевнена, що ваші гості зацінять таку ідею подачі салату і щиро подякують вам за те, що хоча би цей салат обійшовся без майонезу", – додала зірка "Мастер Шеф".
Останні новини України:
Як смачно засолити червону рибу: переможниця "Мастер Шеф" дала святковий рецепт.
Смачніше за крабовий салат: рецепт сирного рулету з крабовими паличками.
Секрет ідеальної моркви по-корейськи: кулінар поділилася простим рецептом.