Замість котлет та відбивних: рецепт апетитних мʼясних рулетиків на Новий рік
Замість котлет та відбивних: рецепт апетитних мʼясних рулетиків на Новий рік

Замість котлет та відбивних: рецепт апетитних мʼясних рулетиків на Новий рік

Кулінарна блогерка поділилася рецептом мʼясної закуски, яка здивує будь-якого гурмана.
Час приготування Час приготування: 120 хв
Час на підготовку Час на підготовку: 40 хв
Порції Порції 7-9 порції
Кухня Кухня Інтернаціональна

Ви дізнаєтеся:

Новий рік уже на порозі й господині починають складають меню. Певно, жодне святкування не обходиться без мʼясних страв, тому Главред знайшов рецепт смачних рулетиків, які сподобаються всім.

Популярна кулінарна блогерка Ольга Матвей розповіла, як просто приготувати мʼясну закуску.

Вам знадобиться:

Насамперед потрібно нарізати тоненькими шматками ошийок та відбити його. Важливо накрити мʼясо пакетом або ж цупкою плівкою, щоб шматки залишалися цілими.

Коли ви відбили мʼясо, то слід додати сіль та перець.

Далі наріжте бекон та цибулю кільцями, видавіть часник. Цибулю варто 3-4 хвилини протушкувати на середньому вогні.

Потім візьміть відбиті шматочки мʼяса, натріть часником, додайте паприку, тушковану цибулю та бекон. Пробуйте завертати інгредієнти в рулетик. Верхні шари слід закріпити зубочисткою.

Коли рулетики будуть всі готові, вмикайте вогонь та смажте на середньому вогні до золотистої скоринки, далі перемістіть їх у духовку. Не забудьте дістати зубочистки, а на дно форми для запікання покласти нарізану цибулю і налити склянку води. Рулетики слід тушкувати близько 1,5-2 годин.

Читайте також:

Що відомо про Ольгу Матвей

Ольга Матвей - кулінарна блогерка, яка готує різноманітну випічку. Також на каналі жінки можна знайти рецепти солодких, мʼясних та перших страв. Окрім того, Ольга ділиться корисними порадами щодо приготування консервації.

Джерело матеріала
loader