Котлети з крабових паличок за 15 хвилин: рецепт від фіналістки "Мастер Шеф"
Котлети з крабових паличок за 15 хвилин: рецепт від фіналістки "Мастер Шеф"

Котлети з крабових паличок за 15 хвилин: рецепт від фіналістки "Мастер Шеф"

Суперфіналістка дванадцятого сезону "Мастер Шеф" Ольга Рябенко показала, як приготувати смачні та ніжні котлети з крабових паличок лише за 15 хвилин.

Хоча готуються такі котлети дуже просто, це виходить ідеальна закуска, смачна як у гарячому вигляді, так і коли охолоне.

Для приготування смачних котлет із крабових паличок потрібна мінімальна кількість інгредієнтів. "Мастер Шеф" Ольга Рябенко бере:

  • крабові палички - 300 г
  • яйця - 2 варених + 1 сире
  • сир (твердий або моцарела) - 100 г
  • паприка - 1 ч.л.
  • сіль і мелений перець - за смаком
  • сухарі панірувальні ~ 100 г

Крабові палички разом із сирим і вареними яйцями, сиром та спеціями "Мастер Шеф" Ольга Рябенко перебиває блендером до однорідності. Якщо у вас слабкий блендер, можете подрібнювати інгредієнти не всі одразу, а частинами.

Руки змочуємо у воді, щоб було легше працювати, та формуємо з крабового фаршу котлетки. Зірка "Мастер Шеф" робить маленькі котлетки круглої форми, за бажанням можете робити їх іншого розміру та форми. Кожну котлетку обвалюємо в панірувальних сухарях.

Смажимо котлети з крабових паличок на розігрітій пательні з невеликою кількістю олії. Готуються вони дуже швидко, тому достатньо буде по 3-4 хвилин з кожного боку.

Подавати котлети з крабових паличок "Мастер Шеф" Ольга Рябенко радить зі сметаною.

Останні новини України:

Як смачно засолити червону рибу: переможниця "Мастер Шеф" дала святковий рецепт.

Смачніше за крабовий салат: рецепт сирного рулету з крабовими паличками.

Секрет ідеальної моркви по-корейськи: кулінар поділилася простим рецептом.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader