Салат з тунцем та пекінської капусти: універсальна страва на щодня, і на свято
Салат з тунцем та пекінської капусти: універсальна страва на щодня, і на свято

Салат з тунцем та пекінської капусти: універсальна страва на щодня, і на свято

Цей салат посмакує кожному члену вашої родини. Спробуйте приготувати і насолодитися цікавим смаком.

Крім смачної рибки до складу цього салату входять помідори, сир і невелика кількість майонезу. Він смачний і легкий.

Інгредієнти

пекінська капуста
500 г
тунець у власному соку
180 г
курячі яйця
2 шт.
твердий сир
100 г
чері
5 шт.
майонез
за смаком
сіль, перець
за смаком

Процес приготування:

  1. Пекінську капусту нашаткувати, посолити і поперчити, пом'яти руками, щоб вона пустила сік. Так салат буде соковитішим.
  2. Яйця зварити, почистити і розрізати на 4 частини. Сир натерти.
  3. В великій мисці спочатку викласти капусту, потім помідори чері (їх можна не різати), під кінець тунець та яйця. Зробити сітку з майонезу, посипати тертим сиром.

Смачного!

Джерело матеріала
loader