Від меду до какао: якими інгредієнтами буде смачно замінити цукор у каві
Від меду до какао: якими інгредієнтами буде смачно замінити цукор у каві

Від меду до какао: якими інгредієнтами буде смачно замінити цукор у каві

Ці здорові альтернативи допоможуть вам насолоджуватися солодкою кавою без шкоди для здоров’я.

Про що мова:

Кава давно відома своїми корисними властивостями, адже вона багата на антиоксиданти і здатна допомагати в запобіганні набору ваги та розвитку діабету.

Проте ці переваги втрачають сенс, якщо додавати до напою багато цукру, попереджає Главред з посиланням на Сorpcofe.

Що додати в каву замість цукру?

Щоб зробити каву солодкою і корисною одночасно, спробуйте один із цих шести здорових способів підсолодження:

Від меду до какао: якими інгредієнтами буде смачно замінити цукор у каві
Різновиди кавових напоїв / Инфографика: Главред

Також експерти пояснили важливість пити саме цей напій свіжим. Пояснюємо, чому не можна підігрівати каву.

Більше цікавих новин:

Як вибрати чашку для кави?

Експерти кажуть, що для домашнього користування рекомендуємо запастися чашками 150-220 мл - це універсальний тип посуду. Загалом вибирати ємності потрібно, відштовхуючись від категорії кави та способу її заварювання. Якщо ж ви любите готувати різні види напоїв для гостей або членів сім'ї, розумним рішенням стане купівля спеціальних наборів. Головне, щоб чашка для кави підкреслювала її переваги і зберігала потрібну температуру.

Джерело матеріала
loader