Суперфіналістка кулінарного проєкту "Мастер Шеф - 12" Ольга Рябенко показала, як просто та неймовірно смачно приготувати свинячі ребра з овочами в одній формі.
Для маринаду на 1-1,5 кг свинячих ребер "Мастер Шеф" Ольга Рябенко бере:
- часник - 3-4 зуб.
- 150 г олії
- 60 г соєвого соусу
- 1 ст.л. меду
- 1 ст.л. спецій для мʼяса
- 1 ст.л. копченої паприки
Крім того, для цього рецепту нам знадобиться:
- 600 г картоплі
- 1 цибулина
- 1 солодкий перець
До подрібненого часнику додаємо олію, соєвий соус, мед, копчену паприку, суміш спецій для мʼяса, перемішуємо та заливаємо цим маринадом реберця. Щоб мʼясо добре промаринувалося, лишаємо його в холодильнику мінімум на дві години, а краще на ніч.
Картоплю "Мастер Шеф" Ольга Рябенко чистить та нарізає крупними шматочками. Цибулю та солодкий перець також нарізаємо крупно.
Замариновані ребра зірка "Мастер Шеф" викладає в круглу форму та фіксує шпажками, щоб ребра утворили коло.
Нарізані овочі перекладаємо в маринад з-під мʼяса та перемішуємо. Викладаємо овочі всередині кола з реберець. Щільно накриваємо все фольгою та відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку приблизгл на дві години.
Після цього "Мастер Шеф" Ольга Рябенко прибирає фольгу, ще раз змащує ребра маринадом, збільшує температуру до 210 градусів і запікає ще хвилин 20 до апетитного золотистого кольору.
Останні новини України:
Салат "Олівʼє" по-новому: переможниця "Мастер Шеф" дала оригінальний рецепт.
Солоний чизкейк із крабовими паличками: рецепт простої та суперсмачної закуски.
Бананові панкейки для сніданку: простий рецепт від зірки шоу "Мастер Шеф" і "Супермама".