Вони завжди чарують: крученики зі свинини та чорносливу на Водохреще
Вони завжди чарують: крученики зі свинини та чорносливу на Водохреще

Вони завжди чарують: крученики зі свинини та чорносливу на Водохреще

Поєднання свинини та чорносливу здатне додати колориту будь-якому святу. Кожна господиня, що готувала ці крученики бодай раз, точно повертається до них за кожної зручної нагоди. 24 Канал пропонує скористатися рецептом Oboz.ua.

Рецепт кручеників зі свинини з чорносливом

  • Час: 8
  • Порцій: 45 хвилин

Інгредієнти:
– 400 грамів свинячої корейки;
– 80 грамів чорносливу;
– сіль – до смаку;
– чорний мелений перець – до смаку;
– мелений мускатний горіх – до смаку;
– 2 столові ложки сметани;
– 1 столова ложка майонезу;
– 50 мілілітрів води.

Приготування:

  1. Спочатку м'ясо потрібно злегка відбити, щоб зробити його тоншим і більш еластичним.

  2. На край кожного шматочка викладіть по два шматочки чорносливу (кількість можна регулювати залежно від розміру м’яса).

  3. Змішайте у мисці сіль, мелений чорний перець і мускатний горіх. Цією сумішшю рівномірно приправте відбиті шматочки м’яса.

  4. Скрутіть кожен шматочок у рулет, щоб чорнослив і спеції опинилися всередині.

  5. Форму для запікання застеліть пергаментним папером і викладіть на неї сформовані м’ясні рулетики.

  6. Для заливки змішайте у мисці воду, сметану, майонез, сіль, перець і мускатний горіх. Перемішайте до однорідної консистенції й полийте цією сумішшю рулетики у формі.

  7. Запікайте страву в духовці, розігрітій до 200 градусів, протягом 30 хвилин. Подавати рулетики можна гарячими або теплими з улюбленим гарніром.

Смачного!

Після нього облизують тарілку: як приготувати знаменитий тортз 80-х.

Джерело матеріала
loader
loader