Доповнить будь-який гарнір: печеня з фаршу з прошарком із шпинату
Доповнить будь-який гарнір: печеня з фаршу з прошарком із шпинату

Доповнить будь-який гарнір: печеня з фаршу з прошарком із шпинату

Ця страва перетворить сімейне застілля на свято смаку. Печеня чудово доповнить будь-який гарнір та змусить всіх відчути незабутнє задоволення від трапези. 24 Канал рекомендує зберегти рецепт печені від порталу Gotujmy.

Рецепт печені зі шпинатом

  • Час: 1 година
  • Порцій: 6

Інгредієнти:
м'ясний шар:
– 500 грамів фаршу (свинина);
– 1 цибулина;
– 1/2 вареної моркви;
– 1/2 вареного кореня петрушки;
– 1 яйце;
– 1 – 2 столові ложки панірувальних сухарів;
– 2 зубчики часнику;
– 1 чайна ложка солодкої паприки (плоска);
– 1 чайна ложка сушеної петрушки;
– мускатний горіх – до смаку;
– сіль і перець – до смаку.
Шпинатний шар:
– 450 грамів замороженого шпинату;
– 1 столова ложка вершкового масла;
– 1 зубчик часнику;
– сіль і перець – до смаку.

Приготування:

  1. Відварену моркву та корінь петрушки натріть на великій тертці, а цибулю дрібно наріжте.

  2. Змішайте фарш, підготовлені овочі, подрібнений часник, яйце, панірувальні сухарі та всі спеції. Ретельно вимісіть масу.

  3. Приправте суміш сіллю та перцем до смаку і розділіть її на дві рівні частини.

  4. На вершковому маслі обсмажте шпинат із дрібно нарізаним часником, додайте сіль і перець.

  5. На деко, застелене пергаментом, викладіть у такій послідовності: перший шар м’ясної суміші, потім шпинат, і зверху ще один шар м’яса.

  6. Запікайте 35 хвилин при 180 градусах.

Смачного!

Їх всі просто обожнюють: найлегший рецепт смажених пиріжків.

Джерело матеріала
loader
loader