Коли дуже хочеться гостренького: готуємо моркву по-корейськи нашвидкуруч
Коли дуже хочеться гостренького: готуємо моркву по-корейськи нашвидкуруч

Коли дуже хочеться гостренького: готуємо моркву по-корейськи нашвидкуруч

Для приготування закуски знадобиться мінімум продуктів. 24 Канал з посиланням на Instagram фудблогера ділиться рецептом дуже смачної моркви по-корейськи, зі спеціями та олією.

Морква по-корейськи – рецепт

  • Час: 1 година 15 хвилин (12 годин на маринування)
  • Порції: 1

Інгредієнти:
– 500 грамів моркви;
– 1/2 чайної ложки солі;
– 1 чайна ложка цукру;
– 1 столова ложка зеленого коріандру;
– 1/3 чайної ложки гострого червоного перцю;
– 2 – 3 зубки часнику;
– 2 столові ложки оцту 6%;
– 4 столові ложки соняшникової олії.

Приготування:

  1. Очистьте моркву і замочіть в холодній воді на годину (вона набере соковитості).
  2. Натріть на тертці для моркви рівно 500 грамів, додайте всі спеції.
  3. Соняшникову олію нагрійте в сотейнику та вилийте на спеції.
  4. Маринуйте в холодильнику 12 годин, у герметичному посуді. За бажанням можна додати ще сіль.

Смачного!

Сподобався рецепт? Тоді приготуйте смачне та корисне гуакамоле.

Джерело матеріала
loader