Але, ні – приготувати домашній йогурт легше, ніж можна уявити. 24 Канал з посиланням на Apostrophe розповідає, як зробити йогурт без йогуртниці в домашніх умовах.
Як зробити йогурт вдома
- Час: 10 хвилин (24 години – закваска)
- Порції: 1
Інгредієнти:
– 500 мілілітрів молока,
– 2 столові ложки кисломолочного продукту.
Приготування:
- Магазинне молоко перелийте в каструлю і прогрійте до 42 – 45 градусів за Цельсієм.
- Додайте в тепле молоко 1 – 2 столових ложки кисломолочного продукту (кефіру, ряжанки, кислого молока чи сметани) та перемішайте.
- Накрийте кришкою, загорніть в махровий рушник або плед та відправте заквашуватися на всю ніч у тепле місце.
- Дістаньте, охолодіть та подавайте до столу.
Готово!
Сподобався рецепт? Тоді приготуйте смачне та корисне гуакамоле.