-
Щоб приготувати крем, розбийте яйця у глибоку миску, додайте сіль, ванільний цукор і борошно. Добре збийте все віничком, поки не утвориться однорідна маса без грудочок.
-
На плиті, на середньому вогні нагрійте молоко в каструлі, додавши цукор. Постійно перемішуйте, щоб цукор повністю розчинився. Як тільки молоко стане гарячим, тонкою цівкою вливайте яєчну суміш, не припиняючи помішувати, щоб уникнути утворення грудочок.
-
Готуйте крем, постійно мішаючи його віничком, поки він не загусне. Не залишайте крем без нагляду, щоб він не пригорів. Коли маса почне злегка кипіти, додайте вершкове масло і ретельно перемішайте до його повного розчинення. Зніміть каструлю з плити й дайте крему охолонути.
-
Один пласт тіста розріжте на смужки, а потім поділіть на квадратики. Викладіть їх на деко, застелене пергаментом, і випікайте в духовці до золотистого кольору. Готові квадратики розріжте навпіл, залишивши кілька цілих шматочків для прикрашання.
-
У крем додайте підготовлені квадратики й обережно перемішайте, щоб тісто рівномірно розподілилося. Викладіть отриману масу у форму для випікання, ретельно розрівняйте й залиште застигати.
-
Залишені для декору квадратики подрібніть у крихту. Коли торт застигне, дістаньте його з форми й рівномірно посипте крихтою. Тепер ваш десерт готовий.
- Тушкована капуста на сковороді: як приготувати її смачно без м'яса
- Ідеальна підлива для гарячих страв: смак як у дитинстві