Фіналістка дванадцятого сезону "Мастер Шеф" Ольга Рябенко поділилася рецептом смачного салату з пекінської капусти, який допоможе розвантажитися, особливо після свят.
Щоб приготувати смачний салат із пекінської капусти зірка "Мастер Шеф" бере такі інгредієнти:
- пекінська капуста - 1 головка
- 1 морквина
- 1 солодкий перець (можна замінити на 1 огірок)
- яєчні білки (варені) - 4 шт.
Для заправки для цього салату з пекінської капусти "Мастер Шеф" Ольга Рябенко використовує:
- яєчні жовтки (варені) - 4 шт.
- 70 г олії (краще ароматної)
- 1 ч.л. гірчиці
- 2 ст.л. сметани жирністю 20%
- сік четвертинки лимона (або за смаком)
- 1 ч.л. сушеного часнику
- сіль і мелений перець - за смаком
Пекінську капусту шаткуємо, можна не дуже тонко. Моркву натираємо або на крупній тертці, або на тертці для моркви по-корейськи. Солодкий перець або огірок зірка "Мастер Шеф" нарізає невеликою соломкою.
Чотири яйця варимо круто, даємо їм охолонути, чистимо та розділяємо білки та жовтки. Яєчні білки нарізаємо невеликими шматочками та додаємо до овочів.
Щоб приготувати заправку для салату з пекінською капустою, яєчні жовтки з ароматною олією, лимонним соком, гірчицею, сметаною та спеціями "Мастер Шеф" Ольга Рябенко розтирає до однорідності.
Додаємо заправку до салату, добре перемішуємо – і можна смакувати.
Останні новини України:
Салат "Олівʼє" по-новому: переможниця "Мастер Шеф" дала оригінальний рецепт.
Солоний чизкейк із крабовими паличками: рецепт простої та суперсмачної закуски.
Бананові панкейки для сніданку: простий рецепт від зірки шоу "Мастер Шеф" і "Супермама".