Легендарне пісочне печиво з джемом до чаю за 30 хвилин: рецепт, який довго припадав пилом у шафі
Легендарне пісочне печиво з джемом до чаю за 30 хвилин: рецепт, який довго припадав пилом у шафі

Легендарне пісочне печиво з джемом до чаю за 30 хвилин: рецепт, який довго припадав пилом у шафі

Смачне печиво до улюбленого напою можна швидко та просто. Для приготування знадобляться звичайні інгредієнти, трохи часу та улюблений джем.

Замість маргарину, можна використати якісне солодковершкове масло. У випадку заміни, масла потрібно взяти таку ж кількість як і маргарину в рецепті.

Печиво "Ромашка", balthazar

Інгредієнти:

  • Борошно - 500 грамів
  • Маргарин - 300 грамів
  • Цукор - 200 грамів
  • Сіль - щіпка
  • Сода - 1 ч. л.
  • Ванільний цукор - за смаком
  • Яйця - 2 шт.
  • Джем - 100 грамів

Процес приготування пісочного печива з джемом

Джем можна обирати будь-який, головне, щоб він був не рідкий. Відсаджувати форму печива можна за допомогою звичайного пакета або будь-яким зручним способом. В глибокій ємності змішайте м'який маргарин, цукор, ваніль та сіль. Додайте яйця та збийте суміш до пишної білої маси. В окремому посуді просійте борошно та соду і ретельно перемішайте. З'єднайте яйця та борошно та розмішайте до однорідності.

Цукрове печиво, фото "sovkusom"

Лист для випікання застеліть пергаментом. Тісто відсадіть в будь-якій формі, але так щоб печиво було на відстані один від одного. В центр кожного виробу покладіть невелику кількість джему. Випікати потрібно 15 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.

Раніше ми повідомляли про салат "Мімоза" з куркою: рецепт з новим поглядом на новорічну страву, кращу за класичний.

Також стало відомо, що бюджетніше не придумати: рецепт салату з капустою та кукурудзою для схуднення.

Джерело матеріала
loader
loader