Смачний щербет можна приготувати вдома: розкішні солодощі з дитинства
Смачний щербет можна приготувати вдома: розкішні солодощі з дитинства

Смачний щербет можна приготувати вдома: розкішні солодощі з дитинства

Апетитний щербет легко приготувати вдома

Більшість смакоти, яку ми всі звикли купувати в магазині, легко приготувати вдома. Ми ділились рецептом ніжних сирних крекерів. Тепер розповімо, як приготувати апетитний щербет з горіхами.

Як і з чого його зробити, розповіла кулінарна блогерка Софія Губеня. Рецепт нескладний, хоч і вимагає деяких затрат часу, однак результат того вартий.

Інгредієнти:

  • вершки -20% — 500 грамів
  • цукор — 500 грамів
  • вершкове масло — 200 грамів
  • шоколад -100 грамів
  • горішки, родзинки тощо — 50-80 грамів

Спосіб приготування:

  1. В каструлю виливаємо вершки. Додаємо до них цукор і масло. Ставимо на сильний вогонь та перемішуємо до розчинення останніх.
  2. Коли маса почне кипіти, зменшуємо вогонь до середнього і, постійно помішуючи, готуємо 40 хвилин. Маса повинна набути насиченого карамельного кольору. Дуже важливо її перемішувати, щоб не пригоріла.
  3. Знімаємо з плити та додаємо шоколад. Якщо він у плитці — ламаємо на шматочки. Збиваємо все міксером впродовж 3-4 хвилин.
  4. Додаємо горішки, родзинки та перемішуємо. Щербет викладаємо у форму, застелену плівкою, та відправляємо на 2 години в холодильник.
View this post on Instagram

A post shared by 🍩РЕЦЕПТИ,фудблог (@gubenia.sofiia)

Джерело матеріала
loader
loader