Чи треба вимочувати курку перед приготування: відповідь здивує багатьох
Чи треба вимочувати курку перед приготування: відповідь здивує багатьох

Чи треба вимочувати курку перед приготування: відповідь здивує багатьох

І деякі господині припустили, що замочування курки перед приготуванням може покращити смак кінцевої страви. На їх думку, це актуально для птиці з ферм, де їм дають гормони та антибіотики. Чи дійсно треба замочувати курку, розповідає 24 Канал.

Чи треба вимочувати курку перед приготуванням

У нещодавньому роз'ясненні експерти заявили, що просте вимочування у воді не змінює склад м'яса птиці. Вони підкреслюють, що всі присутні гормони та антибіотики залишаться недоторканими, попри процес замочування.

Важливо правильно видалити шкідливі речовини з м'яса – зокрема, зливати початкову воду, яка використовувалася для варіння туші, перед тим, як додавати свіжу воду для продовження приготування. Цей метод вважається найбільш ефективним і логічним підходом до забезпечення безпечного споживання.

Експерти вказують на те, що існує значна ймовірність того, що всі антибіотики, гормони та інші шкідливі для здоров'я людини речовини випаруються з курячого м'яса.

А ви знаєте: як правильно морозити м'ясо та скільки його можна зберігати.

Джерело матеріала
loader