Повітряні ласощі без цукру: яблучний зефір, який вийде у кожного
Повітряні ласощі без цукру: яблучний зефір, який вийде у кожного

Повітряні ласощі без цукру: яблучний зефір, який вийде у кожного

Зазвичай поціновувачі смаколика купують його в магазинах, часто не задумуючись, що зефір легко можна зробити самому вдома. Сьогодні приготуємо повітряний яблучний зефір без цукру, пише 24 Канал з посиланням на Shuba.

Яблучний зефір без цукру – рецепт

  • Час: 1 година 10 хвилин (застигання – 12 годин)
  • Порції: 4

Інгредієнти:
– 2 я
– 2 чайні ложки меду;

– 3 я
– 10 грамів а

Приготування:

  1. Яблука помийте, розріжте і видаліть серцевини. Викладіть половинки на деко і відправте запікатись у заздалегідь розігріту до 150 градусів духовку на 20 хвилин.
  2. Потім дістаньте, остудіть і зніміть шкірку, а м'якуш розімніть виделкою чи блендером в пюре. Змішайте його з медом.
  3. Окремо збийте білки до твердих піків і, не припиняючи збивати, введіть в них яблучне пюре.
  4. Розчиніть у воді агар-агар, доведіть до кипіння, постійно помішуючи. Прокип'ятіть 3 хвилини. Повільно введіть гарячий агар-агар в суміш білків і пюре, збиваючи.
  5. Отриману суміш перекладіть у кондитерський мішок і викладіть зефірки на деко, застелене пергаментом.
  6. Залиште зефір застигати в прохолодному місці на 12 годин.

Готово!

Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і домашнє морозиво всього з трьох інгредієнтів.

Джерело матеріала
loader
loader