Хрусткі деруни за п'ять хвилин: рецепт швидкої та дуже смачної страви
Хрусткі деруни за п'ять хвилин: рецепт швидкої та дуже смачної страви

Хрусткі деруни за п'ять хвилин: рецепт швидкої та дуже смачної страви

Рецепт хрустких і соковитих дерунів.

Іноді господині відкладають приготування дерунів, бо це довго. Та ще й картоплі слід чимало натерти. Втім, скоротити час допоможе блендер, на якому можна подрібнити картоплю до страви. Тепер приготування не триватиме вічність. А самі деруни вийдуть хрусткими і соковитими. 

Рецептом дерунів поділилася фуд-блогерка alionakarpiuk. 

Інгредієнти

  • п'ять картоплин
  • одне яйце
  • одна цибуля
  • сіль, спеції за смаком
  • олія
  • сметана

Приготування

1. Чистимо та ріжемо на невеликі кубики картоплю і цибулю. Частину овочів перебиваємо у блендері. Готуємо тісто на деруни у 2 підходи. Картоплю не потрібно віджимати руками.

2. До отриманого тіста для дерунів додати сіль, спеції за смаком і  яйце. Перемішуємо усе до однорідності.

3. Добре розігрійте сковорідку для смаження, влити трохи олії. Столовою ложкою викладайте тісто для дерунів. Смажити їх по дві хвилини з кожного боку.

4. Викладіть деруни на серветку, щоб промокнути олію. Подавайте до столу зі сметаною.

  • Котлети будуть дубовими і несмачними: що не можна додавати до фаршу
  • Салат з оселедцем і мандаринами стане для вас відкриттям: рецепт для справжніх гурманів
  • Смачно як у дитинстві: рецепт солодкої шоколадної ковбаски
Джерело матеріала
loader
loader