З'їдять до останньої ложки: як приготувати ароматний суп із броколі та сиром
З'їдять до останньої ложки: як приготувати ароматний суп із броколі та сиром

З'їдять до останньої ложки: як приготувати ароматний суп із броколі та сиром

Суп із броколі - це не лише корисно, а й неймовірно смачно, якщо знати кілька кулінарних секретів.Завдяки своєму яскраво-зеленому кольору, ніжній текстурі та багатству вітамінів, такий суп стане фаворитом на вашому столі. Додайте до рецепту вершкові нотки, ароматні спеції та кілька особливих інгредієнтів.Навіть ті, хто не любить броколі, попросять добавки.Олія оливкова extra virgin - 1 ч.л.Часник - 1 зубчикЗелена цибуля - 4 шт.Картопля - 1 шт.Броколі - 200 гОвочевий бульйон - 400 млШпинат - 20 гМолоко 2,5% - 100 млСир чедер - 40 гУ великій каструлі розігрійте олію на середньому вогні. Обсмажте часник і більшу частину зеленої цибулі, залишивши частину зелені, протягом 2-3 хвилин, поки вона не стане м'якою і ароматною.Додайте картоплю і стебло броколі в сковороду і влийте бульйон. Накрийте кришкою і варіть 10-12 хвилин, поки картопля не почне розм'якшуватися. Додайте суцвіття броколі і варіть ще 5 хвилин до готовності. Зніміть з вогню і додайте шпинат, поки він не зів'яне.За допомогою ручного блендера збийте суп до однорідної консистенції; він буде дуже густим. Поверніть каструлю на повільний вогонь і додайте 50 мл молока та половину сиру. Нагрівайте 1-2 хвилини, поки сир повністю не розплавиться. Якщо потрібно, додайте ще молока, щоб розрідити суп.Розлийте по тарілках і викладіть зверху подрібнену зелену цибулю та щедро посипле сиром. За бажанням подавайте з грінками з борошна грубого помелу.

Джерело матеріала
loader
loader