Насолода кожним шматочком: рецепт реберець, які можна подавати у ресторані
Насолода кожним шматочком: рецепт реберець, які можна подавати у ресторані

Насолода кожним шматочком: рецепт реберець, які можна подавати у ресторані

Подавати реберця можна з улюбленими овочами або салатом, хоча й гарнір може бути не зайвим, наприклад, хрустка запечена картопелька. 24 Канал пропонує готувати соковиті реберця за рецептом "Люкс".

Рецепт запечених реберець

  • Час: 1 година 30 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 1 кілограм свинячих реберець;
– 4 столові ложки соєвого соусу;
– 4 столові ложки кетчупу;
– сіль та перець до смаку;
– 1 столова ложка цукру;
– 10 грамів паприки;
– 5 грамів сушеного часнику.

Приготування:

  1. Промийте свинячі реберця та наріжте їх на шматочки між кістками.

  2. Приготуйте маринад, змішавши соєвий соус, кетчуп, сіль, перець, цукор і паприку.

  3. Помістіть реберця в маринад і ретельно перемішайте. Дайте їм настоятися в холодильнику протягом 30 хвилин.

  4. Після цього викладіть реберця на деко або у форму для запікання в один шар і накрийте фольгою. Запікайте в духовці при температурі 200 градусів протягом 1 години.

  5. Потім зніміть фольгу і запікайте ще 10 – 15 хвилин до утворення рум'яної скоринки.

Смачного!

Краще, ніж майонез: як зробити універсальний соусзі сметани.

Джерело матеріала
loader
loader