Рідні проситимуть про нього через день: солоний пиріг "Трихвилинка" з улюбленою начинкою
Рідні проситимуть про нього через день: солоний пиріг "Трихвилинка" з улюбленою начинкою

Рідні проситимуть про нього через день: солоний пиріг "Трихвилинка" з улюбленою начинкою

Назва цього пирога не обманює – на його приготування дійсно потрібно кілька хвилин. Ніжне тісто і начинка з риби, яйця та цибулі завжди викликають захват у рідних, тож вони часто проситимуть знову приготувати цю смакоту. 24 Канал пропонує обов'язково спробувати цей рецепт від порталу "Смачненьке".

Рецепт пирога "Трихвилинка"

  • Час: 45 хвилин
  • Порцій: 6

Інгредієнти:
тісто:
– 4 яйця;
– чайна ложка солі;
– 250 грамів сметани;
– 50 мілілітрів олії;
– чайна ложка гірчиці;
– 180 грамів борошна;
– чайна ложка розпушувача;
начинка:
– 150 грамів рибних консервів;
– 3 яйця;
– 80 грамів рису;
– зелена цибуля, сіль та перець до смаку.

Приготування:

  1. Варимо яйця для начинки та рис. Потім змішуємо їх з рибною консервою та зеленою цибулею.
  2. Яйця збиваємо з сіллю, додаємо сметану, олію та гірчицю.
  3. Додаємо борошно з розпушувачем та ще раз добре перемішуємо.
  4. У форму, застелену пергаментом, виливаємо половину тіста. Посипаємо панірувальними сухарями, щоб начинка не опустилася на дно.
  5. Викладаємо начинку та заливаємо рештою тіста.
  6. Випікаємо 30 хвилин при 180 градусах.

Смачного!

Ви їх одразу полюбите: сосискив тісті без випікання.

Джерело матеріала
loader
loader