Ідеальні для "похрумтіти" увечері: хрусткі сухарики, які в 1000 разів кращі за магазинні
Ідеальні для "похрумтіти" увечері: хрусткі сухарики, які в 1000 разів кращі за магазинні

Ідеальні для "похрумтіти" увечері: хрусткі сухарики, які в 1000 разів кращі за магазинні

Зробивши це один раз, ви одразу забудете про магазинні варіанти із зайвими добавками. 24 Канал з посиланням на ProstoWay розповідає, як приготувати хрусткі сухарики.

Хрусткі сухарики вдома

  • Час: 20 хвилин
  • Порції: 1

Інгредієнти:
– 300 грамів білого або чорного хліба;
– 2 столові ложки оливкової олії;
– сушений часник, паприка, орегано – на смак;
– дрібка солі.

Приготування:

  1. Хліб наріжте кубиками середнього розміру. У мисці змішайте олію зі спеціями й сіллю.
  2. Викладіть нарізаний хліб і ретельно перемішайте, щоб кожен шматочок був покритий ароматною сумішшю.
  3. Розкладіть кубики на деко в один шар і запікайте в розігрітій до 180 градусів у духовці близько 10 – 15 хвилин. Час від часу перемішуйте, щоб сухарики рівномірно підрум'янилися.

Охолоджені сухарики можна зберігати в герметичному контейнері до двох тижнів. Однак кулінари зазначають, що ці ароматні добавки зазвичай не надовго затримуються на кухні.

Теж смачно: корисне масло з авокадо.

Джерело матеріала
loader