Так гриби ви ще не готували: апетитні і ніжні фаршировані печериці
Так гриби ви ще не готували: апетитні і ніжні фаршировані печериці

Так гриби ви ще не готували: апетитні і ніжні фаршировані печериці

Ось покроковий рецепт приготування печериць, фаршированих м'ясом. Для цієї страви рекомендується вибирати гриби однакового розміру.

Це смачне закушування стане відмінним доповненням до будь-якого святкового столу і готується швидко, не потребуючи багато часу. Воно зникне з тарілки першим!

Інгредієнти

фарш м'ясний
500 г
зелень
1 ст. ложка
паприка солодка
1/2 ч. ложки
печериці
1 кг
твердий сир
100 г
сіль, перець
за смаком
олія
за смаком

Процес приготування:

  1. Печериці добре промити та обережно видалити ніжки. Викласти гриби на деко, змащене олією.
  2. Фарш змішати з приправами та зеленню, а потім сформувати кульки однакового розміру.
  3. Покласти їх у капелюшки грибів і запікати за температури 180 градусів близько 25 хвилин.
  4. Наприкінці посипати тертим сиром і запікати ще кілька хвилин до золотистої скоринки.

Смачного!

Джерело матеріала
loader