Ось покроковий рецепт приготування печериць, фаршированих м'ясом. Для цієї страви рекомендується вибирати гриби однакового розміру.
Це смачне закушування стане відмінним доповненням до будь-якого святкового столу і готується швидко, не потребуючи багато часу. Воно зникне з тарілки першим!
Інгредієнти
- фарш м'ясний
- 500 г
- зелень
- 1 ст. ложка
- паприка солодка
- 1/2 ч. ложки
- печериці
- 1 кг
- твердий сир
- 100 г
- сіль, перець
- за смаком
- олія
- за смаком
Процес приготування:
- Печериці добре промити та обережно видалити ніжки. Викласти гриби на деко, змащене олією.
- Фарш змішати з приправами та зеленню, а потім сформувати кульки однакового розміру.
- Покласти їх у капелюшки грибів і запікати за температури 180 градусів близько 25 хвилин.
- Наприкінці посипати тертим сиром і запікати ще кілька хвилин до золотистої скоринки.
Смачного!