На Миколаївщині попри війну працює сучаний виробник харчових продуктів — плодоовочевих і м'ясних консервів, готових до вживання страв, сушених овочів і свіжих салатів.
Про це говориться у повідомленні Міністерства аграрної політики та продовольства.
«Попри війну завод не зупинився. І сьогодні тут більше 8500 м² виробничих площ, близько 60 працівників та 12 млн євро інвестицій. У планах — будівництво заводу глибокого заморожування. Кожен вклад у подібний переробний завод — це ще один крок до переходу з аграрної до агроіндустріальної країни», — наголосив міністр агрополітики Віталій Коваль за результатами відвідин підприємства.
За його словами, для України важливий розвиток глибокої переробки та створення доданої вартості, аби збільшити експортні спроможності, створити нові робочі місця та додаткові надходження до бюджету.