Як приготувати пекінську капусту в духовці: відкриєте нові смаки овоча
Як приготувати пекінську капусту в духовці: відкриєте нові смаки овоча

Як приготувати пекінську капусту в духовці: відкриєте нові смаки овоча

Пекінську капусту часто стає одним з головних інгредієнтів салатів зі свіжих овочів.Але вона може здивувати вас смаком в інших стравах.Її можна запекти і подати як гарнір, або ж зробити повноцінною стравою, додавши кілька інгредієнтів.Ця страва - ідеальний варіант для легкої вечері або гарніру. Пекінська капуста в духовці виходить ніжною, соковитою та ароматною.1 головка пекінської капусти2 ст. л. оливкової олії50 г твердого сиру2 зубчики часнику1 ч. л. сушених трав - орегано, базилік або чебрецьСіль, перець - за смакомПекінську капусту наріжте великими шматками. Можна розрізати вздовж на четвертинки.Викладіть на деко, застелене пергаментом.Полийте оливковою олією, посипте подрібненим часником, сіллю, перцем і сушеними травами.Накрийте фольгою та запікайте в розігрітій до 180°C духовці 15 хвилин.Дістаньте, посипте тертим сиром і запікайте ще 5-7 хвилин без фольги, щоб сир підрум'янився.Подавайте гарячою як основну страву або гарнір.1 головка пекінської капусти2-3 ст. л. соєвого соусу2 ст. л. рослинної олії1 ст. л. медуспеції за смакомНаріжте пекінську капусту кружальцями по 2-3 см товщиною.Зробіть соус: змішайте олію, соєвий соус, мед та спеції.Змастіть олією деко, викладіть на нього кружальця з капусти і змастіть соусом.Поставте до розігрітої на 180° духовки на на 20 хв.

Джерело матеріала
loader