Ситний перекус за лічені хвилини: ліниві пиріжки, які зручно брати з собою
Ситний перекус за лічені хвилини: ліниві пиріжки, які зручно брати з собою

Ситний перекус за лічені хвилини: ліниві пиріжки, які зручно брати з собою

Чудовий рецепт смачної випічки

Готове тісто може буквально врятувати ситуацію, коли хочеться смачно перекусити, а часу довго готувати немає. Ми ділились рецептом лінивих круасанів. Тепер розповімо, як приготувати чудові ліниві пиріжки.

Рецептом апетитних слойок поділилась кулінарна блогерка Юлія Сенич. В начинці сир, томати і подрібнене куряче філе. Приготувати таку смакоту — простіше простого.

Інгредієнти:

  • філе куряче — 1 шт
  • листкове тісто — 1 упаковка
  • сіль та перець
  • сир твердий — 100 г
  • помідор — 1 шт
  • кунжут

Спосіб приготування:

  1. Філе рубаємо ножем, пропускаємо через м’ясорубку або подрібнюємо в блендері, але "не в кашу". Додаємо до смаку сіль та перець.
  2. На розмороженому листковому тісті кулінарним кільцем робимо невеличкі мітки — по формі майбутніх булочок. В них кладемо начинку — 1 столова ложка фаршу, кружальце нарізаного помідору і тертий сир.
  3. Накриваємо іншою частиною і вичавлюємо кружечки середнього розміру. Якщо тісто не саме не липне, змастіть краї водою чи збитим яйцем.
  4. Перекладаємо на деко, застелене пергаментом. Робимо надрізи ножем, змащуємо водою і посипаємо кунжутом. Випікаємо при температурі 180 градусів 20 хвилин.
View this post on Instagram

A post shared by Юлія Сенич (@yuliia.senych)

Джерело матеріала
loader
loader