«Львівські круасани» відкривають першу французьку філію в Каннах
«Львівські круасани» відкривають першу французьку філію в Каннах

«Львівські круасани» відкривають першу французьку філію в Каннах

Українська мережа закладів швидкого харчування «Львівські круасани» відкрила свій перший ресторан у Каннах. Таким чином, Франція стала п’ятою країною за межами України, де зараз працює українська мережа. Про це повідомляє mind.ua, пише agronews.ua.

Заснована у Львові у 2015 році, мережа з тих пір розширилася до понад 196 закладів в Україні, Польщі, Словаччині, США, а тепер і у Франції. Франшиза відома своїми круасанами з солодкими та солоними начинками.

«Львівські круасани» заявили, що обрали Канни як свою першу французьку локацію «через вражаючий туристичний потік і високі перспективи для гастрономічного бізнесу».

Ресторан площею 70 кв. метрів розташований у центрі Канн, у жвавому торговому районі Рю д’Антіб. Нове місце розташування вміщує 13 людей всередині та 24 на терасі в теплу пору року.

Компанія витратила півроку на дослідження місцевого ринку та харчових уподобань перед тим, як відкрити нове місце. Місцевих шеф-кухарів найняли для створення начинок для круасанів, які подаватимуть лише у Франції.

Французьке меню включає понад 35 варіантів, таких як круасан з козячим сиром, медом і горіхами, круасан з мортаделлою, грушею та горгонзолою, а також круасан із сиром раклет і в’яленою шинкою.

«Все інше залишилося без змін: традиційна львівська атмосфера, смачна якісна кава та високі стандарти обслуговування. Це те, за що нас знають і люблять відвідувачі в усьому світі», – йдеться у прес-релізі компанії.

Мережа заявила, що планує відкрити більше відділень у Франції, а також запустити службу доставки.



Перегляди: 0
Джерело матеріала
loader
loader