!["Пишніших" світ не бачив: готуємо неймовірні оладки без дріжджів](https://thumbor.my.ua/IV93_5oeaAWtZnF90VsFIIEEA6U=/800x400/smart/filters:format(webp)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fec1a8361d06e2029ca97409792d04e2e.jpg)
"Пишніших" світ не бачив: готуємо неймовірні оладки без дріжджів
Однак є простий рецепт, завдяки якому оладки виходять смачними, пишними та ніжними, пише 24 Канал з посиланням на UA.Новини. Готуйте одразу подвійну порцію, бо вони ідеальні!
Як приготувати пишні оладки без дріжджів
- Час: 30 хвилин
- Порції: 4
Інгредієнти:
– 400 грамів борошна;
– півлітра кефіру середньої жирності;
– 1 столова ложка цукру;
– щіпка солі;
– 1 чайна ложка соди;
– 1 куряче яйце;
– рослинна олія.
Приготування:
- Кефір перелийте в місткість для НВЧ (мікрохвильове випромінювання) і трохи прогрійте його. При такому підході тісто вийде якіснішим.
- Перелийте його у робочу миску. З'єднайте кефір із цукром, сіллю та курячим яйцем. Маса має вийти однорідною.
- Від усього борошна відокремте велику ложку та відкладіть її убік. Решту просійте і додайте до складу тіста.
- Соду всипте в борошно і введіть до інших продуктів.
- Доведіть до однорідного стану та відставте тісто на 15 хвилин. Після цього сміливо починайте смаження на добре прогрітій сковорідці з олією.
Готово!
Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і ніжну сирну запіканку без борошна.
![loader](/files/images/preloader.gif)
![loader](/files/images/preloader.gif)