Учасник тринадцятого сезону проєкту "Мастер Шеф" Артем Горбенко показав, як приготувати неймовірно смачні та ніжні сирники "Три молока".
"Ідеальний варіант для сніданку, який точно сподобається кожному", – наголосив учасник "Мастер Шеф".
Для приготування ідеальних сирників учасник "Мастер Шеф" бере такі інгредієнти:
- сир кисломолочний розсипчастий 5% - 330 г
- сир кисломолочний пресований 5% – 180 г
- яйця – 2 шт.
- цукор – залежить від того, чи будете готувати соус, якщо так, то можна взагалі без цукру, якщо ні, то додайте приблизно 60 г
- борошно – 90-100 г
Для соусу "Три Молока" нам знадобиться:
- сметана – 80 г
- згущене молоко – 60 г
- варене згущене молоко – 70 г
Два види сиру учасник "Мастер Шеф" через марлю відтискає від зайвої рідини, а потім перетирає виделкою до однорідності.
До сиру додаємояйця, цукор і перемішуємо. Поступово додаємо борошно та замішуємо сирне тісто до однорідності. З сирної маси формуємо ковбаску, нарізаємо її на однакові шматочки та формуємо рівненькі сирники.
"Порада:Не забивайте сирники борошном, щоб вони залишилися ніжними та м’якими", – пояснив учасник "Мастер Шеф".
Обсмажуємо сирники на розігрітій сковороді з невеликою кількістю олії на середньому вогні до золотистості з обох боків, а потім перекладаємо на деко та запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 10-15 хвилин.
Щоб приготувати соус "Три молока", просто змішуємо три види молока та збиваємо до однорідності віничком або міксером.
Останні новини України:
Салат "Олівʼє" по-новому: переможниця "Мастер Шеф" дала оригінальний рецепт.
Солоний чизкейк із крабовими паличками: рецепт простої та суперсмачної закуски.
Бананові панкейки для сніданку: простий рецепт від зірки шоу "Мастер Шеф" і "Супермама".