Солодка ковбаска з печива: покращений рецепт від судді "Мастер Шеф" Хіменеса-Браво
Солодка ковбаска з печива: покращений рецепт від судді "Мастер Шеф" Хіменеса-Браво

Солодка ковбаска з печива: покращений рецепт від судді "Мастер Шеф" Хіменеса-Браво

Незмінний суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився власним рецептом солодкої ковбаски з печива, яку всі обожнювали в дитинстві.

За цим рецептом солодка ковбаска виходить неймовірно ніжною та має приємний вершково-шоколадний смак, а готується вона досить просто, тож впорається навіть дитина.

Щоб приготувати максимально смачну та ніжну солодку ковбаску, суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво використовує такі інгредієнти:

  • 250 г галетного печива
  • 150 г згущеного молока
  • 150 г вершків
  • 100 г чорного шоколаду
  • 80 г вершкового масла
  • 20 г какао-порошку
  • 80 г суміші горіхів

Печиво суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво руками подрібнює, але не повністю до стану крихти, а так, щоб лишалися шматочки. Горіхи для приготування солодкої ковбаски мають бути смаженими, подрібнюємо їх ножем.

Мʼяке вершкове масло, згущене молоко, вершки, шоколад і какао-порошок прогріваємо разом і розмішуємо до однорідної консистенції. До подрібненого печива "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво додає горішки, заливає вершково-шоколадною масою та добре перемішує.

Солодку суміш суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво викладає на харчову плівку та загортає в формі ковбаски. Для стабілізації відправляємо солодку ковбаску в холодильник мінімум на 5 годин. Після цього розгортаємо її та за бажанням присипаємо цукровою пудрою.

Останні новини України:

Як смачно засолити червону рибу: переможниця "Мастер Шеф" дала святковий рецепт.

Смачніше за крабовий салат: рецепт сирного рулету з крабовими паличками.

Секрет ідеальної моркви по-корейськи: кулінар поділилася простим рецептом.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader