Ідеальний для затишних вечорів: як приготувати гарячий шоколад з перцем
Ідеальний для затишних вечорів: як приготувати гарячий шоколад з перцем

Ідеальний для затишних вечорів: як приготувати гарячий шоколад з перцем

Гарячий шоколад з перцем - це напій, який поєднує ніжну кремову текстуру та пікантну гостроту.Такий шоколад не лише зігріває в холодну погоду, а й заряджає енергією, покращує настрій і навіть стимулює обмін речовин. Гострий перець підсилює смак какао та додає зігріваючого ефекту. Такий напій ідеальний для затишних вечорів.На дві чашки: плитка чорного шоколаду - 75-100 гмолоко - 1,5 склянкипо дрібці кориці та кардамону1/3 ч. л. перцю чилі, хто любить гостріше - можна брати пластівціПлитку шоколаду подрібнити та розтопити в молоці, постійно помішуючи. Додати усі спеції. Довести до кипіння, але не кип'ятити.Готовий напій переливаємо в чашку. Зверху можна додати збитих вершків чи кульку морозива.

Джерело матеріала
loader
loader