![Ідеальний для затишних вечорів: як приготувати гарячий шоколад з перцем](https://thumbor.my.ua/gMINLc624umvhZKW52sCoXPvrbY=/800x400/smart/filters:format(webp)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2Fe79ad2efbed41d023947d82146c09756.jpg)
Ідеальний для затишних вечорів: як приготувати гарячий шоколад з перцем
Гарячий шоколад з перцем - це напій, який поєднує ніжну кремову текстуру та пікантну гостроту.Такий шоколад не лише зігріває в холодну погоду, а й заряджає енергією, покращує настрій і навіть стимулює обмін речовин. Гострий перець підсилює смак какао та додає зігріваючого ефекту. Такий напій ідеальний для затишних вечорів.На дві чашки: плитка чорного шоколаду - 75-100 гмолоко - 1,5 склянкипо дрібці кориці та кардамону1/3 ч. л. перцю чилі, хто любить гостріше - можна брати пластівціПлитку шоколаду подрібнити та розтопити в молоці, постійно помішуючи. Додати усі спеції. Довести до кипіння, але не кип'ятити.Готовий напій переливаємо в чашку. Зверху можна додати збитих вершків чи кульку морозива.
![loader](/files/images/preloader.gif)
![loader](/files/images/preloader.gif)