Ніжні котлети з курячої печінки: фіналістка "Мастер Шеф" поділилася рецептом
Ніжні котлети з курячої печінки: фіналістка "Мастер Шеф" поділилася рецептом

Ніжні котлети з курячої печінки: фіналістка "Мастер Шеф" поділилася рецептом

Суперфіналістка дванадцятого сезону кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ольга Рябенко показала, як просто та смачно приготувати рублені котлети з курячої печінки.

Такі печінкові котлети виходять неймовірно ніжними всередині, а зовні мають апетитну румʼяну скоринку.

Для приготування ніжних печінкових котлет зірка "Мастер Шеф" Ольга Рябенко бере такі інгредієнти:

  • 500 г курячої печінки
  • 2 яйця
  • 2 ст.л. кукурудзяного борошна (можна замінити на звичайне пшеничне)
  • цибуля зелена - 5 гілочок
  • сіль і мелений перець - за смаком
  • 1 ч.л. сушеного часнику
  • олія для смаження

Спершу зірка "Мастер Шеф" Ольга Рябенко промиває курячу печінку, зачищає її від плівок та нарізає на маленькі шматочки. Зелену цибулю також дрібно нарізаємо та додаємо до печінки.

Додаємо яйця, борошно, приправляємо сіллю, меленим перцем, сушеним часником і добре все перемішуємо.

На добре розігріту сковороду з достатньою кількістю олії ложкою викладаємо печінкову масу та смажимо котлетки на середньому вогні до золотистості з обох боків.

"Але довго не смажте, оладки мають мати злегка рожевий колір всередині. Так вони збережуть свою соковитість", – відзначила зірка "Мастер Шеф" Ольга Рябенко.

Подавати печінкові оладки зірка "Мастер Шеф" радить разом зі сметаною.

Останні новини України:

Салат "Олівʼє" по-новому: переможниця "Мастер Шеф" дала оригінальний рецепт.

Солоний чизкейк із крабовими паличками: рецепт простої та суперсмачної закуски.

Бананові панкейки для сніданку: простий рецепт від зірки шоу "Мастер Шеф" і "Супермама".

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader