![Шоколадно-шоколадна випічка: рецепт брауні з фундуком](https://thumbor.my.ua/er4OlaDpY-_V9tF9mOQZKXNWVm0=/800x400/smart/filters:format(webp)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2Fb9e40e5e8e19f4cc2fd1675de872a18d.jpg)
Шоколадно-шоколадна випічка: рецепт брауні з фундуком
Брауні - найкращий смаколик для любителів шоколаду.
Брауні - це, мабуть, один з найшоколадніших десертів. Сьогодні рецептів цього смаколика багато - від простого класичного до випічки з додаванням фруктів та горішків.
Рецептом шоколадного брауні з фундуком поділилася переможниця "Майстер Шеф" Аліна Бурик.
Інгредієнти:
- 180 г чорного шоколаду
- 150 г вершкового масла
- 3 яйця
- 150 г цукру
- 50 г борошна
- 1/2 ч л розпушувача
- 50 г фундука
- 50 г молочного шоколаду
Приготування
1. На паровій бані розтопіть шоколад та вершкове масло. Потім відставте, аби маса трошки охолонула.
2. Добре перетріть чи збийте міксером яйця з цукром. Додайте борошно з розпушувачем та розмішайте до однорідності.
3. Зʼєднайте дві суміші та добре перемішайте до однорідності. Потім додайте до цієї маси подрібнені фундук та молочний шоколад.
4. Вилити тісто у форму діаметром 20-22 см, вистелену пергаментом. Випікайте брауні у розігрітій до 160 градусів духовці 25-30 хвилин.
- Десерт до Дня закоханих: рецепт ніжного чизкейка "Червоний оксамит"
- Пляцок з вишневими трубочками "Дрова під снігом": рецепт десерту з дитинства
- Бабусин тертий пиріг з варенням: смачний пляцок з дитинства
![loader](/files/images/preloader.gif)