"Кабаноси більше не купую": Ектор показав, як приготувати ідеальний перекус під серіал
"Кабаноси більше не купую": Ектор показав, як приготувати ідеальний перекус під серіал

"Кабаноси більше не купую": Ектор показав, як приготувати ідеальний перекус під серіал

Виявляється, зробити їх самому досить просто. 24 Канал з посиланням на зіркового телекухаря Ектора Хіменес-Браво ділиться рецептом домашніх кабаносів.

Домашні кабаноси від Ектора

  • Час: 4 години
  • Порції: 1

Інгредієнти:
– 600 грамів курячого філе;
– сіль, перець чорний – до смаку;
– 0,5 чайної ложки сухого часнику;
– 0,5 чайної ложки паприки солодкої;
– 0,5 чайної ложки чилі сухого.

Як приготувати курячі кабаноси вдома: дивіться відео

Приготування:

  1. Куряче філе наріжте та пропустіть через м'ясорубку.
  2. Додайте до фаршу сіль і спеції, перемішайте.
  3. Помістіть фарш у кондитерський мішок або пакет-слайдер.
  4. Сформуйте ковбаски на пергаменті та сушіть у духовці при температурі 60 – 70 градусів протягом 3 – 4 годин.
  5. Після цього дістаньте їх, остудіть та подавайте до столу.

Смачного!

Приготуйте також: намазку на хліб з оселедця та ще декількох інгредієнтів.

Джерело матеріала
loader
loader